Güz Dönemi Ders Kaydı Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz Üniversitemizin Güz Dönemi Ders kaydı başlamıştır. Ders kayıtları 19 - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Belirtilen son tarih 23 Eylül cuma gününe kadar ders kayıtlarınızı Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinden gerçekleştiriniz.

Ders kaydı yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar:

• Tüm dersleri seçmeyi unutmayınız.
  • Derslerin hepsini seçtikten sonra ders kaydınızı kesinleştiriniz.

Ders kaydı ile ilgili herhangi bir problem yaşadığınız takdirde Danışman hocanızla iletişime geçiniz. Danışman hocalarınızın listesine erişmek için linke tıklayınız. Listede öğrenci numaranızın son dört hanesine ve dökümanda verilen aralıklara göre kontrol edip danışman hocanızı bulabilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sistemine erişebilmek için web sayfamızın "Öğrenci --> Öğrenci Bilgi Sistemi" sekmesine tıklayınız.

Danışman hocalarınızın listesine devamlı erişebilmek için web sayfamızın "Öğrenci --> Öğrenci Danışman Listesi" sekmesine tıklayınız.

19 Eylül 2022, Pazartesi / 278 defa okundu.